Successos

Camió bolcat al Gironès i xoc en cadena a l'Anoia

Troben estimbats amb el cotxe daltabaix d'un barranc al Bruc una dona i el seu fill, que havien desaparegut

La mare va morir en el sinistre i el seu fill, de 4 anys, té ferides lleus

Diada accidentada ahir a les carreteres. De bon matí, al voltant de les 6, un camió tràiler que transportava taronges es va accidentar a l'AP-7 al seu pas per Sant Julià de Ramis i es va haver de tallar l'autopista en tots dos sentits entre els quilòmetres 55 i 55,5, ja que el vehicle va quedar entravessat a la calçada i va fer falta una grua de grans dimensions per poder-lo retirar.

A dos quarts de deu del matí, es va haver de tallar l'A-2 en sentit nord al seu pas per la Panadella (Anoia) a conseqüència d'un xoc múltiple en cadena que va començar amb l'encalç d'un camió a un altre i després cinc turismes més van xocar per darrere. Altres vehicles van anar frenant i xocant amb els de davant fins que, segons informacions dels Mossos d'Esquadra, hi va haver 27 vehicles implicats. Tot apunta que l'espessa boira que hi havia en aquella hora i que dificultava molt la visibilitat va ser la causa del xoc en cadena.

De resultes del xoc, el SEM va haver d'atendre un total de setze persones que havien resultat ferides, però cap d'elles no estava greu.

LA XIFRA

27
vehicles
van resultar implicats en el xoc en cadena per culpa de la boira a l'Anoia.

Mor la mare i el nen sobreviu

Una dona de 37 anys i veïna de Gavà va ser trobada morta i el seu fill, de només quatre anys d'edat, ferit lleu ahir al matí en un barranc arran de la carretera BP-1101 al Bruc (Anoia) on s'havien estimbat amb el cotxe en què viatjaven. La família havia presentat el divendres al vespre una denúncia per la desaparició de la dona i el seu fill. I ahir al matí es va descobrir el cotxe daltabaix d'un barranc. Ràpidament es van mobilitzar els equips d'emergència, fins i tot un helicòpter dels bombers per fer el rescat. La mare va ser trobada morta, però el fill va patir només unes petites ferides a la barbeta i esgarrinxades per tot el cos. El van traslladar fins a l'hospital Sant Joan de Déu per fer-li un reconeixement mèdic. Ara s'estan investigant les causes que van provocar que el cotxe es precipités pel marge.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.