Successos

cantallops

Mor un caçador de 90 anys fent una batuda

Un caçador de 90 anys que participava en una batuda del senglar va morir ahir de forma sobtada als boscos de la zona nord de Recasens, a Cantallops. El caçador, Francesc Brugat, veí de Cantallops, va morir de forma sobtada i els companys el van trobar estirat amb l'escopeta al costat. El lloc on va morir era de difícil accés i es va mobilitzar els Mossos per rescatar el cos, que avui serà sotmès a l'autòpsia per determinar les causes que van provocar la mort de Brugat, un expert caçador. Dimarts, un cop complerts els tràmits judicials, és previst que es facin els funerals per la víctima.

Es dóna la circumstància que el seu fill, Eduard Brugat, va morir en un accident de cacera també als boscos de Cantallops fa més de 9 anys, el 6 d'octubre del 2002, quan tenia 54 anys, Eduard Brugat va rebre l'impacte d'una bala, disparada per un company de cacera, que li va seccionar la femoral i va fer que es dessagnés molts ràpidament; tot i l'assistència que li van fer els companys i la intervenció d'un helicòpter medicalitzat que va arribar al lloc dels fets, no van poder fer res per salvar-li la vida. La bala que va impactar a l'engonal del caçador ja havia tocat el cos del senglar –li va travessar el coll causant-li la mort–, però no es va quedar incrustada en l'animal sinó que va rebotar, va fer un canvi de trajectòria imprevist i va anar a tocar el caçador.

T.S.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.