Successos

trànsit

Un mort i tres ferits en un xoc a Sant Julià de Ramis

La víctima, que viatjava en el seient del copilot en un dels dos vehicles que van topar, tenia 21 anys i era veïna de Sant Jordi Desvalls

El sinistre va passar al punt quilomètric 723,1 de la carretera N-IIa

Les carreteres gironines van registrar dimarts un nou accident de trànsit mortal. El sinistre es va originar quan faltaven uns deu minuts per les nou del vespre al quilòmetre 723,1 de l'N-IIa, a Sant Julià de Ramis, on van col·lidir dos automòbils en una envestida lateral. Un jove que viatjava a la part del copilot d'un dels vehicles va perdre la vida –el cotxe on anava circulava per la Costa-roja en direcció a Sant Jordi Desvalls, quan un turisme que avançava en l'altre sentit va picar accidentalment la seva part davantera amb el costat de l'altre automòbil implicat–. La víctima mortal és Christophe Lee Ferrer, un jove de 21 anys de Sant Jordi Desvalls que estudiava filosofia a la UdG. En el xoc també van resultar ferides greument dues persones més i una tercera, lleument, que van ser traslladades a l'hospital Josep Trueta de Girona. Fins al lloc dels fets s'hi van dirigir cinc patrulles dels Mossos d'Esquadra, quatre ambulàncies del SEM i cinc dotacions dels bombers. Mentre van durar les tasques de gestió del sinistre, els agents van donar pas alternatiu als cotxes, fins a les onze de la nit. Llavors, van tallar la via tres quarts d'hora per a la retirada dels automòbils. Un cop la grua els va dur al dipòsit, es va tornar a donar pas alternatiu fins a quarts de quatre de la matinada.

A banda, la nit de dimarts a dimecres van estar tallats per tasques de reasfaltat dos dels quatre carrils de l'AP-7, a Mollet del Vallès i en sentit nord, on abans-d'ahir al migdia va bolcar un camió. El vehicle va perdre la càrrega d'oli i el conductor va quedar ferit lleument.

LA DATA

17.01.12
El sinistre
va passar pels volts de tres quarts de nou del vespre. Els agents van donar pas alternatiu a la via.

LA XIFRA

21
anys
tenia la víctima, veïna de Sant Jordi Desvalls. En l'accident van resultar ferides tres persones més.

Quart accident mortal

El sinistre de dimarts a Sant Julià de Ramis és el quart accident mortal que s'ha produït a la demarcació de Girona des de principi d'any. El primer es va desencadenar el 4 de gener a l'AP-7, a Maçanet de la Selva, on el conductor d'un automòbil va morir en una col·lisió múltiple –la víctima era un veí de Barcelona, de 66 anys–. En el xoc es van veure implicats cinc vehicles: dos camions, dos turismes i un tot terreny –a part de la víctima mortal, en la tragèdia hi va haver un ferit greu, un de lleu i deu ocupants més il·lesos–. A banda, el dia 8 es va originar el segon accident mortal a la GI-682, a Lloret de Mar, on dos cotxes van topar en un revolt. El conductor d'un dels turismes va perdre la vida (la víctima era un veí de Barcelona, de 75 anys). Les tres persones que viatjaven a l'altre automòbil van resultar ferides lleument. I, el dia 13, un veí de Banyoles de 34 anys que circulava amb una moto va morir en topar amb un camió al nucli urbà de la capital del Pla de l'Estany.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.