Successos

robatoris

Detenen uns lladres gràcies a alumnes de l'IES de la Jonquera

La Policia Local de la Jonquera va detenir dijous dos homes que, segons tots els indicis, intentaven saquejar un pis d'un edifici del carrer Pi i Sunyer. Els lladres van ser descoberts gràcies a la intervenció d'alumnes de l'IES la Jonquera –un dels quals fins i tot va enregistrar els lladres amb el seu mòbil–, que van alertar el director del centre i aquest va trucar a la policia.

Els alumnes van veure dos homes que actuaven de forma sospitosa, ja que un d'ells va entrar per la finestra d'un pis després d'aixecar la persiana i l'altre es va quedar a l'exterior de l'edifici vigilant.

Quan va arribar la policia, primer van veure un home amb aspecte d'indigent a l'exterior. El van identificar. Es tractava d'un francès que els va explicar que havia arribat en tren a la Jonquera per comprar un cotxe. Mentre parlaven amb ell, els policies van veure moviment darrere la persiana del pis. Van trucar a la porta i a la finestra i passats cinc minuts un home va obrir. Era un espanyol de 42 anys que té una ordre de recerca d'un jutjat de Múrcia.

Excusa poc creïble

Quan li van demanar explicacions del que feia, aquest home va dir que el pis era d'un amic seu marroquí i que li havia trucat des de França i li havia donat permís per entrar a l'habitatge dient-li que ho podia fer per la finestra. Aquest home va dir que coneixia l'home que estava a l'exterior i que havien vingut fins a la Jonquera tots dos junts amb la seva furgoneta.

Els policies no es van creure la seva versió i, en vista de les evidències, van ser detinguts per intent de robatori. La policia va preguntar a l'institut si algú havia vist els lladres i van trobar un estudiant de 15 anys que no tan sols havia estat testimoni dels fets sinó que havia pres la precaució d'enregistrar els moviments dels sospitosos amb el seu telèfon mòbil.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.