Successos

seguretat

Busquen l'assassí d'Olot en l'entorn de la víctima

Els familiars de la noia assassinada han començat els tràmits per repatriar-la a l'Índia, però de moment el jutjat no els autoritza a disposar del cos per fer el funeral

Tercer dia d'investigació per intentar aclarir l'assassinat de la veïna Manprit Kaur, la jove que dimarts va ser assassinada al seu domicili del carrer Velázquez d'Olot. Tot i que els Mossos mantenen obertes totes les línies la investigació s'encarrila sobretot cap a l'entorn més proper de la víctima, una dona de 25 anys, casada i amb un fill de cinc anys, que treballava en el torn de nit a la tèxtil Pagès Valentí de Sant Jaume de Llierca. El cadàver el va trobar el seu marit, Ajit Sing Sodhi, cap a dos quarts d'una de la tarda quan tornava a casa, juntament amb el seu cunyat, després que haguessin acabat el torn a la fàbrica d'embotits Puigbert, situada molt a prop del domicili.

Tot indica que la noia feia molt poca estona que era morta quan el marit va donar l'avís. El fet que la porta no estigués forçada fa pensar que l'homicida va entrar amb la víctima o que ella li va obrir la porta. Manprit va ser atacada en una hora que ella acostumava a dormir, ja que es posava al llit després d'acompanyar el nen a la parada d'autobús, cosa que dimarts va fer amb normalitat. Els Mossos repassen tot el cercle de la noia, tant de l'àmbit laboral, familiars com d'amistats, per desemmascarar l'assassí i esperen els resultats de les anàlisis biològiques que els forenses han enviat als laboratoris per poder contrastar proves.

El cos de la víctima continua a la seu de l'Institut de Medecina Legal de Girona per si s'han de fer més proves, motiu pel qual els familiars de la noia encara no han pogut disposar-ne per preparar el funeral.

Repatriació

La família de Manprit Kaur té la voluntat de repatriar el cos de la noia a l'Índia però, ara per ara, es troben amb traves de tipus judicial, ja que el jutjat encara no els ha fet l'entrega del cos, i també burocràtiques, ja que per poder enviar el cos a l'Índia necessiten la documentació de la difunta per entregar al consolat. I tots els documents de la noia eren a l'interior del seu pis, que, com a escenari del crim, ha estat precintat pels Mossos d'Esquadra i, per tant, en el supòsit que no hagin estat comissats com a proves per part dels Mossos, tampoc els poden recollir, perquè no poden accedir a l'habitatge.

LA XIFRA

8.000
euros
aproximadament val la repatriació del cos de la víctima fins a l'Índia.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.