Successos

successos

Presó per a tres lladres que robaven en comerços i cases de l'Alt Empordà

Se'ls imputen nou delictes, que haurien comès des de l'agost passat a Figueres i a la Jonquera

Els van comissar les eines per perpetrar els robatoris i diners

Els Mossos d'Esquadra de Figueres van detenir el 22 de gener a Hostalets de Llers tres homes de nacionalitat romanesa, de 24, 31 i 39 anys, com a presumptes autors de nou robatoris en establiments comercials i domicilis, així com per una falta de danys. El primer delicte el van protagonitzar l'agost passat, quan van irrompre en una pizzeria de la Jonquera. Durant la investigació, els agents van identificar el vehicle que havien utilitzat per cometre l'assalt. Els policies el van localitzar el mateix dia dels arrestaments, al terme d'Hostalets de Llers. De dins del turisme van decomissar abundant material que haurien utilitzat per perpetrar els cops, com ara potes de cabra, guants i una serra. Es van comissar, a més, diversos objectes i diners que acabaven de sostreure d'un bar de la Jonquera.

Tots amb antecedents

La investigació va continuar per esbrinar si podien estar implicats en altres fets delictius, de característiques similars, que havien succeït darrerament a l'Alt Empordà. A partir d'aquí, se'ls va aconseguir imputar un total de nou robatoris, que haurien tingut lloc des de l'estiu passat fins al dia de la seva detenció, en bars, restaurants i immobles de Figueres i la Jonquera. Els detinguts, que tenen antecedents, van passar el 24 de gener a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, que va decretar el seu ingrés a la presó.

LES DATES

22.01.12
Els delinqüents
van ser detinguts a Hostalets de Llers. Tots són de nacionalitat romanesa.
24.01.12
El jutge
va dictar l'ingrés a la presó dels lladres: un veí de Llers, un de Vallromanes i el tercer no té domicili conegut.

Atrapats amb el botí i una pistola a Llançà

La Policia Local de Llançà va detenir dijous un noi i una noia de nacionalitat francesa que van ser enxampats quan circulaven amb un cotxe carregat amb material robat i també duien una pistola, simulada. Les darreres setmanes, la policia havia detectat un increment del nombre de saquejos en habitatges d'urbanitzacions, sobretot a Faner de Dalt i Faner de Baix, i per aquest motiu els municipals estableixen controls, aturen cotxes i els inspeccionen. En un d'aquests controls, van parar un vehicle ocupat per una parella i de seguida van veure que duien una pistola. El noi es va afanyar a dir que es tractava d'una arma de fogueig. Després, els policies van inspeccionar el maleter i van descobrir-hi dos aparells de televisió. Es va comprovar que els televisors havien estat robats en un habitatge de Port de la Selva; i la pistola havia estat sostreta en un dels immobles saquejats. La policia local va entregar els dos detinguts als Mossos, que estan investigant si tenen relació amb altres robatoris a la zona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.