Successos

successos

Miren l'entorn laboral de la noia morta a Olot

Els familiars pregunten a companys de feina per veure si tenia problemes

Continua la incògnita sobre l'autoria de la mort de Manprit Kaur, la jove de 25 anys d'Olot que va ser assassinada dimarts al seu domicili, al carrer Velázquez. De manera paral·lela a la investigació policial, el marit de la víctima, acompanyat de diversos familiars, es va dirigir divendres a la tèxtil Pagès Valentí de Sant Jaume de Llierca, on la noia treballava en el torn de nit. A la fàbrica, van preguntar a diversos empleats si els constava que hagués tingut cap incident o problemes amb algun company. Per la seva banda, els Mossos d'Esquadra tenen obertes totes les línies d'investigació, si bé s'estan focalitzant en l'entorn més proper a la dona –és a dir, que s'estan analitzant l'àmbit familiar, el laboral i el seu cercle d'amistats.

La noia estava casada i tenia un fill de 5 anys. El cadàver de la jove el va trobar el seu marit, Ajit Sing Sodhi, quan va tornar a casa, junt amb el seu cunyat, després que haguessin acabat el torn a la fàbrica d'embotits Puigbert. El cos segueix a l'Institut de Medecina Legal de Girona per si se li han de practicar més proves, de manera que els familiars encara no n'han pogut disposar per preparar el funeral.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.