Successos

tribunals

Jutgen l'acusat de matar la parella a Salt

El detingut, Juan Luis Terrones, podria ser condemnat a 20 anys per assassinat

L'Audiència de Girona acollirà, a partir d'avui, el judici amb tribunal popular contra Juan Luis Terrones Romero, que podria ser condemnat a 20 anys de presó com a presumpte autor de l'assassinat de la seva companya sentimental, Mònica González Muñiz, el 6 de juny del 2010.

Segons la fiscalia, el dia abans del crim, el detingut va recollir a Sant Celoni la seva parella, amb qui tenien plans d'anar a viure a Badajoz. Després es van dirigir a Mataró, on van dinar al domicili de l'imputat en companyia dels progenitors d'ell, i van passar la tarda a la ciutat. Al vespre, van tornar a Salt amb el cotxe de Terrones, que a les quatre de la matinada va acompanyar la jove al pis on vivia, al número 139 de l'avinguda Països Catalans. Quan estaven entrant al pati que dóna accés al portal de l'edifici, es van començar a discutir “de manera acalorada per motius que es desconeixen”. Aleshores, l'arrestat va treure una navalla petita però molt afilada que portava a la bandolera i va apunyalar González a la cara, el coll, el tòrax i en un braç. La jove, de 32 anys, va caure a terra i va morir degollada. Després del brutal succés, Terrones va agafar el seu vehicle i es va adreçar a Mataró. Quan va arribar a l'immoble dels seus pares, va trucar al 112 i va confessar el crim. Els Mossos d'Esquadra el van detenir al mateix domicili i, posteriorment, el van traslladar al bloc de Salt, on va explicar els fets als agents i a la comitiva judicial. Va ingressar en presó provisional dos dies després.

El fiscal li imputa un assassinat amb l'agreujant de parentiu i l'atenuant de confessió. En matèria de responsabilitat civil, sol·licita que indemnitzi amb 98.000 euros els pares de la víctima pels danys morals ocasionats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.