Troben sans i estalvis quatre nens que van passar la nit al ras perduts a Vacarisses

Els Bombers de la Generalitat van trobar ahir al matí quatre nens, d'entre quatre i deu anys, que es van perdre dissabte a la tarda a la zona de la Creu de Ventaiol, a Vacarisses (Vallès Occidental). Els nens, que van passar la nit al ras, van ser rescatats per un helicòpter sans i estalvis.

Tot va començar dissabte a la tarda quan els nens –tres germans i un cosí– van dir als pares que anaven d'excursió a la Creu de Ventaiol. Com que es feia tard i no tornaven a casa, els pares van decidir sortir a buscar-los però no els van trobar i van avisar els serveis d'emergència poc després de les nou de la nit que els nens havien desaparegut. Una trentena de dotacions terrestres dels Bombers, efectius de Protecció Civil i de la policia local de Vacarisses, a més de desenes de voluntaris del municipi, van començar a rastrejar la zona per intentar localitzar els nens, però la recerca, que es va allargar tota la nit, va acabar sense obtenir cap resultat.

Ahir al matí, un helicòpter dels Bombers es va afegir a la recerca i va sobrevolar la zona. Cap a les nou del matí, els nens van ser localitzats quan pujaven pel coll de les Bruixes i van ser rescatats per l'helicòpter, que els va traslladar fins al centre de coordinació de la recerca. Allà els serveis mèdics els van fer una revisió i van comprovar que es trobaven perfectament bé. Sortosament l'ensurt va acabar bé i passar la nit al ras va ser una aventura per als nens.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.