Successos

successos

Agredeixen amb defenses elèctriques i esprais l'amo d'un càmping de la Selva

Quatre encaputxats van irrompre al complex d'oci, a Sant Feliu de Buixalleu, i es van emportar 4.000 euros

L'empresari va ser evacuat a la Vall d'Hebron

“Ara ja estic aixecant la moral, però mentre m'estaven agredint al terra vaig pensar per un moment que no me'n sortiria.” Aquest és part del dur episodi que va patir dimarts el propietari del complex d'oci Vila Village de Sant Feliu de Buixalleu, Joan Vila, que va ser assaltat per quatre homes que portaven el rostre tapat amb passamuntanyes. La víctima estava mirant la televisió amb la seva parella a casa, situada a l'interior de les instal·lacions del càmping. A un quart d'una de la matinada, els desconeguts van trucar a la porta. L'empresari va pensar en un principi que el requeria algun dels clients que es queden jugant a pàdel fins tard, va preguntar qui el demanava i un dels delinqüents va contestar que era “en Jordi”. En obrir la porta, però, el van abordar sense contemplacions. “Com que duien el rostre cobert només els veia els ulls. Entre ells parlaven en castellà, però tenien accent magribí. Em repetien: «Ens dones la pasta o et matem».”

Els sospitosos van agredir durant uns deu minuts “eterns” Vila, a qui tenien estirat a terra. “Anaven armats amb porres elèctriques. Em van fer tres descàrregues a les cames i a l'esquena. Cada cop, em quedava uns segons sense saber on estava. Per tal que no m'assabentés de res, també em ruixaven amb esprai els ulls i la cara. Sobretot l'ull dret m'ha quedat molt vermell per la picor, però per sort ara hi veig bé.”

L'afectat els va dir finalment on tenia diners. “Com que aviat havia de pagar l'IBI i les escombraries, havia fet un raconet de 4.000 euros. També tenien la intenció d'emportar-se dos portàtils, però se'ls van deixar.” Ja amb el botí econòmic, els delinqüents van fugir. La parella de l'empresari va alertar la germana de Vila, que al seu torn es va posar en contacte amb els Mossos d'Esquadra i el SEM. Una ambulància va traslladar la víctima a l'hospital de Sant Celoni, on el van derivar a la Vall d'Hebron. De matinada va poder tornar a casa, si bé ha d'estar quinze dies de baixa. El mateix dia va posar la denúncia a la comissaria dels Mossos de Santa Coloma de Farners. Els agents van dur a terme la inspecció ocular i van preguntar si algun testimoni havia vist fugir els delinqüents, però ningú ha pogut aportar cap informació. Fins ara, a més, no hi havia càmeres de seguretat, però arran d'aquest succés Vila n'instal·larà, així com una porta blindada a casa seva.

LES FRASES

Després d'aquest incident, et sents com un zero a l'esquerra. Per sort, tot i que em van ruixar els dos ulls, hi veig bé
Posaré càmeres de seguretat per tot el recinte i una porta de ferro que sigui més reforçada a l'entrada de casa
Mai m'havia passat res semblant ni tinc problemes amb ningú. He rebut moltes mostres de suport
Joan Vila
propietari del complex d'oci vila viLLAGE


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.