Successos

successos

La família dels acusats del crim d'Olot diu que en poden provar la innocència

Afirmen que tenen una informació “molt important” que exculpa el marit i el cunyat de la víctima

Els arrestats estan pendents de declarar en seu judicial

Continua el misteri entorn de l'assassinat de Manprit Kaur, la jove d'Olot de 25 anys i originària de l'Índia que el 24 de gener va ser trobada morta a ganivetades al seu domicili, situat al carrer Pintor Velázquez. Els familiars del marit i del cunyat de la víctima, que divendres passat van ser detinguts pels Mossos d'Esquadra com a presumptes autors del crim, van assegurar ahir a aquest diari que disposen d'una “informació molt important” que donarà un gir al cas i que ajudarà a provar la seva innocència. Van afegir, però, que no revelaran de què es tracta fins avui, quan és probable que els arrestats passin a disposició judicial als jutjats d'Olot. La família dels dos homes, a banda, ha manifestat que estan “indignats” per les detencions, consideren que si fossin els culpables ja haurien confessat i, fins i tot, es plantegen fer una acció de protesta.

La investigació policial es va centrar de bon principi en el cercle proper a la noia: familiars, amics i entorn laboral. Segons van confirmar fonts pròximes al cas, les sospites s'han acabat focalitzant en els dos detinguts –que són germans– arran d'unes proves biològiques que els incriminarien, com ara els resultats d'unes restes d'ADN que tenia la víctima a les ungles en haver-se defensat de l'atac.

S'especula, a més, que tot i que els acusats sostenen que estaven treballant quan es va produir l'assassinat, l'haurien pogut cometre en tornar de la feina i haver simulat que s'havien trobat el cadàver. Des del dia del crim fins que van ser arrestats, els dos homes havien mantingut una actitud molt proactiva per descobrir qui hi havia darrere la tragèdia. Havien iniciat, fins i tot, una espècie d'investigació paral·lela a la dels Mossos ja que, tres dies després del fatídic succés, es van adreçar a l'empresa tèxtil on treballava Kaur i van preguntar a diversos empleats si els constava que hagués tingut cap incident o problema amb algun company.

LA XIFRA

25
anys
tenia la jove, que treballava en el torn de nit a la fàbrica tèxtil Pagès Valentí de Sant Jaume de Llierca.

LA DATA

10.2.2012
Els Mossos
van arrestar els dos familiars de la noia. L'agressió mortal va tenir lloc el passat 24 de gener.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.