Successos

trànsit

Dos ferits greus en una topada a l'N-II, a Girona

La carretera N-II, al seu pas per Girona, va registrar divendres a la mitjanit un accident de trànsit múltiple. Segons van informar ahir els bombers, es va produir una topada entre tres vehicles al punt quilomètric 712,5. En el xoc es van veure involucrats dos cotxes –un Seat León i un Chevrolet Orlando– i un camió Iveco que portava un remolc. En el Seat León viatjaven un home i una dona de nacionalitat magrebina. El conductor va patir ferides lleus, mentre que la noia va quedar atrapada a l'interior de l'automòbil i va haver de ser rescatada pels efectius dels Bombers. La dona, veïna de Palafrugell, va sofrir ferides de gravetat i tant ella com el conductor van ser traslladats a l'hospital Josep Trueta de Girona. A banda, l'home que circulava amb el Chevrolet Orlando també es va fer ferides de caràcter greu i els dos ocupants del camió en van sortir il·lesos. Tots també van ser evacuats al Trueta. Fins al lloc dels fets es van dirigir cinc dotacions dels Bombers i diverses patrulles dels Mossos d'Esquadra, que van donar pas alternatiu a la via.

Xoc mortal al Penedès

Una veïna de Vilanova del Camí va morir ahir en un accident que es va produir a dos quarts de tres de la tarda a la C-15, a la Granada (Alt Penedès). L'home que anava al volant del turisme en què viatjava la víctima va resultar ferit greu i va ser ingressat a l'hospital de Bellvitge. El conductor del segon automòbil implicat va patir ferides lleus i va ser portat a l'hospital comarcal de Vilafranca del Penedès. En el sinistre van intervenir set dotacions dels Bombers i tres dels Mossos.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.