Successos

robatoris a dojo

Roben a les escoles de Santa Pau i Castellfollit

Els lladres d'enduen una bossa i un ordinador d'una mare i una educadora

Una mare i una educadora van ser ahir víctimes d'un robatori a les portes de l'escola de Santa Pau. Els fets van tenir lloc a la una del migdia, quan una mare va anar a recollir el seu nen al centre educatiu i a la tornada al carrer es va trobar el cotxe amb un dels vidres trencats. La dona no va tardar ni cinc minuts, però els lladres ja s'havien endut la bossa de mà que tenia al seient de l'acompanyant. Però aquest no va ser l'únic robatori, ja que una educadora del centre, que també tenia el vehicle aparcat a la zona, es va trobar amb el vidre rebentat i de l'interior li faltava un ordinador portàtil. Resulta que aquesta mateixa educadora havia sortit, moments abans del robatori, a l'exterior del centre per fumar un cigarret. Més amunt del centre escolar va veure una parella dins del vehicle, en una zona poc habitual per estar-hi. La dona no hi va donar més importància, perquè quan els va mirar, la parella es van fer un petó. Però un cop ocorregut el robatori, la noia ho va explicar als Mossos d'Esquadra, i el cotxe coincideix amb el vehicle que usen un grup de lladres especialitzats en aquest tipus de robatori i que els policies estan buscant: un Seat Córdoba atrotinat de color blanc.

La setmana passada es va produir un cas semblant a Castellfollit de la Roca, quan una mare va anar a la llar d'infants a recollir el fill. A la tornada, uns lladres li havien obert el cotxe i se li havien endut la bossa. I no és el primer cas al municipi, ja que fa poc a una altra noia que també va anar a buscar el nen a la llar d'infants, li van aixafar el vidre i se li van endur la bossa de mà.

Robatori a Figueres

D'altra banda, tres joves van entrar ahir a la matinada al camp de futbol de Vilatenim, i després d'esberlar una de les portes de vidre del bar, van arreplegar tot el que van poder de l'interior. Després, els joves es van asseure còmodament a la graderia a comptar la xavalla que havien agafat de la màquina registradora. Un veí que viu a tocar del camp, en sentir la trencadissa de vidres, va alertar la policia, que els va detenir. Es dóna la circumstància que un dels menors detingut no feia gaires dies que havia arribat emmanillat a comissaria. En aquella ocasió, per haver assaltat vianants i haver comès diversos robatoris.

Agressió a Girona

Per acabar, la Policia Municipal de Girona va detenir diumenge un jove de 20 anys per un delicte de robatori amb violència. Els fets van passar al carrer Bonastruc de Porta: uns joves van explicar a la policia que fugien d'un altre noi que havia intentat robar les pertinences d'un d'ells, i com que no ho havia aconseguit l'havia agredit amb empentes, cops de puny i l'havia tirat a terra. Els dos amics, però, el van ajudar a desfer-se de l'agressor, a qui la policia va identificar i detenir poc després.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.