Successos

garrotxa

Dos germans i la mare, detinguts per haver narcotitzat l'home d'ella

Estrany cas a la Garrotxa. Els Mossos van detenir dimecres el germans Borrego Fuentes, coneguts com els Germans Dalton, de Sant Joan les Fonts, i la seva mare, sospitosos d'haver donat alguna substància narcotitzant al company sentimental d'ella, que va haver d'estar hospitalitzat durant dos dies.

El cas va arribar a l'àmbit policial i judicial després que l'home, septuagenari, anés a parar l'hospital en estat aparentment narcotitzat. En vista de la situació de l'home, un fill d'ell va denunciar que sospitava que el seu pare havia acabat inconscient i hospitalitzat perquè l'havien narcotitzat, amb la intenció de prendre-li els diners. En vista de la denúncia, els dos nois i la mare van ser detinguts i traslladats a la comissaria. Es van negar a declarar davant dels Mossos i només van donar la seva versió quan van passar a disposició judicial. Van atribuir la narcotització de l'home a una possible confusió a l'hora de prendre's els medicaments i van apuntar la possibilitat que per error s'hagués pres els d'alguna altra persona. La mare i la seva parella viuen en una casa, mentre que els nois, que abans havien conviscut amb ells, viuen en un habitatge proper i asseguren que ja fa temps que no van a la casa on hi ha la seva mare precisament per desavinences amb el seu company. El jutjat els va deixar en llibertat provisional, i l'home també ha pogut sortir de l'hospital. De moment, mentre s'espera a tenir els resultats de les anàlisis, es desconeix quina substància va deixar l'home en situació d'inconsciència. El jutjat continua la seva investigació. No és el primer conflicte que es produeix entre els membres de la família Borrego. En una altra ocasió el company de la mare, que ara ha estat la víctima de la suposada narcotització, va ser detingut per haver-la amenaçat després que es presentés a la casa amb una escopeta tot dient que la mataria.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.