Roben un camió grua en ple dia i a la vista dels veïns, a Sant Julià de Ramis

L'amo sospita que el van utilitzar per carregar el coure robat dissabte passat a la nit a Sils

El camió robat, de 18 tones, és un Iveco model ML180E28 amb matrícula 4262 FLF. La cabina és de color blanc, du incorporada una grua Fassi 235 XP i la caixa posterior és de color groc intens. L'amo de Canalitzacions Coll, empresa dedicada a la realització d'obra pública, va deixar el camió aparcat davant del seu domicili. Dissabte a quarts d'onze del matí, quan Xavier Coll i la seva família van marxar per anar a passar el cap de setmana a la costa, el camió era al seu lloc. A les 12 del migdia encara hi era perquè el sogre de Coll i uns companys seus el van veure quan tornaven de cacera. Va ser a la una de la tarda que un veí el va veure que circulava i anava cap a la carretera N-II. Però no sabia que el xofer era un lladre i, per tant, no va donar cap avís d'alerta,

Diumenge al vespre, quan l'amo va tornar a casa seva, no es va adonar que el camió no hi era. L'endemà, a quarts de vuit, quan l'amo i el xofer es disposaven a anar a la feina, després d'un petit intercanvi de paraules sobre si un dels dos havia canviat de lloc el camió, van prendre consciència de la realitat: els l'havien robat. El camió era tancat i no hi tenia les claus, però els lladres se les van enginyar per entrar-hi i engegar-lo sense que al lloc hi quedés cap indici que apuntés que havien trencat els vidres.

Llavors, Xavier Coll va anar a la comissaria dels Mossos a presentar la corresponent denúncia i es va assabentar que dissabte a la nit uns lladres havien robat un carregament de coure en una empresa de Sils i que, aparentment, a banda d'endur-se el camió de l'empresa, en duien un altre. Coll va pressuposar que el seu camió podia ser el segon vehicle utilitzat pels lladres, però, dies després, els Mossos li han assegurat que el seu camió va tenir alguna altra destinació. No es descarta, com ha passat en altres casos de maquinària d'obres, que hagin travessat la frontera i se l'hagin endut a algun país de l'est d'Europa. Xavier Coll, que ara ha de treballar fent servir camions de lloguer, demana que si algú el veu o l'ha vist es posi en contacte amb ell o amb els Mossos.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.