Successos

successos

Rescaten un ancià que havia caigut a Cadaqués

Un ancià va resultar ferit ahir en caure en unes roques al terme municipal de Cadaqués. Els fets van tenir lloc al matí, quan l'home, de 80 anys, estava passejant per un tram del GR-11, a la zona del far del cap de Creus, va relliscar i va caure a una zona de roques de difícil accés per terra, sense arribar, però, al mar.

De seguida es va muntar un dispositiu d'emergència entre la policia local de Cadaqués, el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), els Bombers de la Generalitat i Salvament Marítim, que va activar l'embarcació de rescat que tenen al Port de la Selva. Un cop la barca va arribar al punt de l'accident, l'equip de Salvament Marítim va accedir amb un bot pneumàtic auxiliar a les roques on eren l'home ferit i el seu familiar. Els efectius d'emergència van fer pujar l'ancià i el familiar a l'embarcació i els van traslladar fins a la platja de s'Alqueria, de Cadaqués. Allí els esperaven el gros del contingent d'emergències mèdiques i policials i un helicòpter del Sistema d'Emergències Mèdiques. L'home va ser evacuat fins a l'hospital Josep Trueta de Girona, on va ser ingressat amb un traumatisme a la cama.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.