Detingut a Mollerussa un conductor begut i sense carnet després de xocar contra un cotxe que estava aparcat

La Policia Local de Mollerussa ha detingut aquesta matinada un veí de la localitat de 27 anys, després de xocar amb el cotxe que conduïa contra un altre vehicle estacionat al carrer. La policia ha detingut el conductor després de comprovar que no disposava de carnet de conduir i per anar begut. Els fets han tingut lloc al voltant de dos quarts de dues de la matinada quan una patrulla del cos que feia tasques de vigilància a l'avinguda Generalitat ha observat la topada del vehicle contra un altre que estava estacionat. Els agents s'han acostat fins el lloc i han vist que el conductor presentava símptomes evidents de trobar-se sota els efectes de l'alcohol, motiu pel qual se li ha efectuat la prova de l'alcoholèmia que ha donat un resultat positiu de 0,47 mg/l en aire aspirat. Els agents també han observat que l'home mai ha tingut permís de conduir.

Després de declarar, el detingut ha estat posat en llibertat amb càrrecs acusat de dos delictes contra la seguretat vial per conduir begut i fer-ho sense carnet.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.