Cinc joves roben accessoris de cuina d'uns pisos acabats de construir a Linyola i un altre els ven al Marroc

Els Mossos d'Esquadra van detenir el divuit de juny dos joves implicats presumptament en el robatori d'accessoris de cuina com ara campanes o vitroceràmica d'uns pisos de Linyola (Pla d'Urgell) acabats de construir i a punt de ser entregats. El primer detingut és Àngel B. S. de dinou anys i veí de les Borges Blaques per ser qui presumptament robava aquest material que després venia al segon detingut, Mustafá K. de 31 anys i regent d'un locutori del carrer Major de Linyola, que enviava el material sostret al Marroc per vendre'l. Hi ha també quatre imputats, tres dels quals menors d'edat de Linyola i Puiggròs (Garrigues) i una noia de divuit anys de Linyola, que haurien ajudat a transportar el material.

Els fets es van denunciar el catorze de juny però les detencions no es van dur a terme fins al divuit. Aquest mateix dia es va entrar al domicili de Mustafá i es va poder recuperar el material sostret. Els Mossos també van trobar un piano electrònic i diverses ràdio CD que, se sospita, podrien ser robades, així com diverses eines de construcció.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.