Condemnen a 24 i a 21 anys de presó els dos acusats d'explotar prostitutes a l'N-II a Pontós

La secció quarta de l'Audiència ha condemnat els dos acusats d'explotar prostitutes a la carretera N-II, al terme municipal de Pontós, Dimitry Kuzoyatov i Ervin Shehu, a 24 i 21 anys de presó, respectivament. En la mateixa sentència, de la qual ha estat ponent el magistrat Adolfo García, s'absol Yulia Demerstova, a qui el ministeri fiscal va retirar l'acusació al final del judici, i Gyunaydan Yusufov, a qui s'acusava de rufià.

Segons la sentència, els dos condemnats i un altre home que està en rebel·lia estaven conxorxats amb dos homes més a Rússia i pertanyien a una organització que captava noies necessitades de diners a Rússia, els preparava la documentació i les enviava cap a aquí a prostituir-se sota l'engany que els havien trobat feina en el sector de la restauració.

Quan les noies arribaven a l'aeroport de Barcelona, les solia esperar Kuzoyatov, el qual les portava a Platja d'Aro a un pis que havia llogat Shehu. Allà, el cap de l'organització, que és el que està en rebel·lia, les obligava, a base de cops i amenaces, a prostituir-se i els retenia els passaports. També remarca la sentència que quan les noies estaven treballant a la carretera eren vigilades per Kuzoyatov i per Shehu, els quals també recollien els diners que feien les noies i els enviaven a l'estranger.

Petició d'indult

En la sentència es demana al govern de l'Estat un indult parcial de 5 anys per als dos acusats pel delicte continuat d'immigració clandestina amb finalitat de sexe pel qual han estat condemnats amb tots els agreujants possibles. El tribunal considera «parcialment exagerada» la pena de 15 anys que els ha hagut d'imposar només per aquest delicte. La resta de pena és per prostitució.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.