Successos

successos

Dos mossos ferits en una persecució a Bellcaire

Una jove que conduïa temeràriament va causar danys en cotxes de veïns de l'Escala, en dotacions policials i va intentar fer fora de la carretera una patrulla

En ser parada, es va tancar al vehicle

Danys en vehicles de particulars i en dotacions policials va ocasionar ahir al matí una conductora de 26 anys, veïna de Girona, que va acabar detinguda després de protagonitzar una persecució per l'Alt Empordà. Una patrulla dels Mossos d'Esquadra que duia a terme una operació de seguretat ciutadana a l'Escala va rebre l'avís que hi havia un automòbil de gamma alta, de la marca Mercedes i de color negre, que circulava de manera temerària pel municipi i que havia xocat contra diversos turismes que estaven estacionats al carrer. Aquesta alerta també va arribar a uns agents de la policia local que feien un control en una rotonda situada en una intersecció entre les carreteres C-623 i GI-632. Mentre els efectius dels dos cossos emprenien la recerca de l'acusada, una parella que viatjava en un turisme es va aturar al control de la policia local. Els dos ocupants del cotxe, que estaven molt nerviosos, van comunicar precisament que un Mercedes que anava darrere seu havia impactat en més d'una ocasió contra ells mentre circulaven. Tan sols uns minuts més tard, va aparèixer la imputada. Quan va passar per la rotonda, va fer dos cops de volant, va obligar els agents a apartar-se i va envestir la dotació de la policia que hi havia al voral –en la primera ocasió va causar destrosses en un lateral de la patrulla i en la segona, al darrere.

Fins a la zona s'hi va desplaçar una patrulla dels Mossos d'Esquadra, amb dos efectius. La processada, aleshores, va accelerar i va fugir a gran velocitat. La dotació es va col·locar de manera paral·lela a ella i, com que tenia la finestra baixada, els investigadors li van anar ordenant que s'aturés. La jove va fer cas omís de les indicacions i, fins i tot, va intentar fer fora de la via la patrulla. A causa de les col·lisions intencionades, els policies van tenir lesions als braços i a les cervicals. Els investigadors, finalment, van optar per avançar-la i situar-se a davant seu per obligar-la així a reduir la velocitat. L'estratègia va funcionar i a l'altura de Bellcaire d'Empordà es va aturar, si bé no va posar les coses fàcils als agents, ja que es va atrinxerar a l'interior de l'automòbil, d'on es negava a baixar.

Puntades als agents

Quan al cap d'una estona va sortir a fora, va posar una forta resistència per evitar ser detinguda. Fonts pròximes al cas van informar que va començar a donar puntades de peu als efectius, que li van haver de subjectar les cames per aturar els cops. La Policia de la Generalitat la va arrestar com a presumpta autora d'un delicte de conducció temerària, atemptat, resistència i desobediència a l'autoritat.

632
és la carretera on la Policia de la Generalitat va aturar la sospitosa, que resideix a Girona.
26
anys
té la conductora arrestada
per conducció temerària, atemptat, resistència i desobediència a l'autoritat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.