Successos

Successos

Roben perfums per valor de 1.500 euros a la Jonquera

Els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Figueres van detenir l'11 de juny passat a la Jonquera una veïna de Pineda de Mar, de 34 anys, i una altra de Malgrat de Mar, de 24, com a presumptes autores d'un delicte de furt. Pels volts de dos quarts de set de la tarda, diversos agents de paisà que feien un patrullatge preventiu van rebre l'avís que s'havia produït un robatori en una perfumeria de la població. Quan els efectius van arribar a la zona comercial van veure una noia que tenia unes característiques físiques que coincidien plenament amb la descripció que els van facilitar els afectats. Per aquest motiu, els investigadors la van seguir a peu, fins que va pujar a un vehicle que l'estava esperant a prop de l'establiment.

En aquell moment, els mossos van acreditar-se com a policies i van requerir la identificació tant a la jove com a la conductora de l'automòbil. En l'escorcoll que els agents van fer al cotxe hi van localitzar tres bosses de mà, dues de les quals estaven folrades per dins amb paper d'alumini amb l'objectiu de burlar els sistemes d'alarma de les botigues. També van localitzar un bon nombre de capses que contenien ampolles de perfums amagades sota els seients del turisme –algunes encara duien l'etiqueta de la botiga on havien estat furtades.

Llibertat amb càrrecs

Els efectius de la Policia de la Generalitat van constatar que el valor dels perfums que les sospitoses van sostreure superava els 1.500 euros en total. Per tot plegat, les dues suposades còmplices van quedar detingudes per un delicte de furt. Les arrestades, de nacionalitat romanesa, tenen antecedents. Van passar a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de la capital de l'Alt Empordà el 12 de juny. Després de prestar declaració, el jutge va ordenar la seva posada en llibertat amb càrrecs.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.