Successos

societat

Segona trobada dels suposats fills del rei

Ingrid Sartiau va tornar a viatjar des de Bèlgica per trobar-se amb Albert Solà

L'empordanès Albert Solà Jiménez, de 56 anys, i la belga Ingrid Sartiau, de 46, que comparteixen en un 91% els marcadors d'ADN de la línia paterna i que creuen que són fill del rei Joan Carles I, es van tornar a trobar ahir a l'hotel Els Arcs de Monells, on la setmana passada es van veure per primer cop.

Sartiau va tornar d'urgència a l'Empordà, per retrobar-se amb el seu germà, acompanyada de diversos periodistes belgues interessats en el seu cas. La trobada, fa una setmana, dels dos suposats germans fills del rei, difosa en exclusiva per aquest diari, ha estat àmpliament tractada durant tota la setmana passada pels mitjans de comunicació belgues i espanyols. Solà, que va ser adoptat de nen, ja fa anys que batalla per trobar els seus pares biològics i demostrar, com creu, que el pare és el rei Joan Carles, tot i que no tenia proves que ho certifiquin.

Recentment, Ingrid Sartiau va contactar amb ell des de Bèlgica i li va dir que feia poc que la seva mare li havia revelat que el seu pare era el rei, quan el van veure a la televisió. “Em va dir «mira, aquest és el teu pare»”, explica Sartiau, que a partir de llavors es va posar a investigar sobre els fills bastards dels Borbons. Per internet va saber que Albert Solà investigava si n'era descendent i va aconseguir trobar-lo a la Bisbal. Es van fer proves d'ADN i ara estudien anar als jutjats per verificar la paternitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.