Successos

trànsit

Identificats els nois morts a Vilobí i els funerals, avui a Sant Hilari

Els funerals pels quatre joves (Joel Lucena Vardolet, Albert Busquets i els germans Israel i Felipe Arvelo Mieses) que van morir cremats el 16 de juny en incendiar-se el seu cotxe a Vilobí d'Onyar se celebraran avui a les quatre de la tarda a l'església parroquial de Sant Hilari Sacalm, població on residien tots quatre.

Els funerals s'han hagut de celebrar gairebé quinze dies després de la defunció perquè, tot i que no hi havia dubtes de qui eren les quatre víctimes que viatjaven a l'Honda Civic accidentat, calia fer la identificació formal i oficial de cadascun dels cossos, abans de fer l'enterrament, i els forenses han hagut de recórrer a les tècniques de l'ADN, ja que no va ser possible fer la identificació a través de la fórmula dental, que hauria estat més ràpida, perquè la família no va poder aportar les fitxes de cap dentista dels joves. A part, en haver-hi dos germans, els especialistes forenses, un cop comprovat quins dels dos cossos eren els que es corresponien com a fills d'un mateix progenitor, van haver de fer proves comparant la morfologia de l'estructura òssia i dental amb fotografies dels nois per establir qui era qui dels dos germans. Finalment, ahir, els forenses van aportar l'informe final amb la identificació oficial i s'han pogut programar els funerals.

L'accident va passar quan els quatre nois circulaven amb cotxe per la recta de Sant Dalmai per anar cap a Sant Hilari, on Israel Arvelo tenia un sopar amb els membres del club de futbol de Sant Hilari, del qual ell era jugador. El cotxe en què viatjaven els quatre joves va fer una ziga-zaga, el conductor en va perdre el control i el vehicle es va anar a estavellar contra el mur d'una casa i es va incendiar ràpidament sense que els ocupants poguessin sortir.

L'Ajuntament de Sant Hilari va decretar tres dies de dol oficial per la mort dels quatre veïns.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.