Successos

“S'han cremat tots els bungalous”

Capmany intenta recuperar la normalitat amb el 80% del municipi cremat i el càmping del poble devastat

“Situat prop de les muntanyes, de la platja i de Figueres, enmig d'un bosc frondós de velles alzines sureres, al càmping Les Pedres podran gaudir d'una estada agradable.” Aquesta és la publicitat que ahir encara es podia llegir al lloc web d'aquesta instal·lació de Capmany, totalment arrasada pel foc. No s'ha salvat pràcticament res, i ara començarà la reconstrucció. Ahir al matí, Antoni Herder, que porta el càmping Les Pedres, i l'alcalde del poble, Jesús Figa, van recórrer les instal·lacions amb el rastre de 70 rulots i autocaravanes cremades, com també els bungalous. “Només s'han pogut salvar les zones d'obra i una caravana”, explicava el mateix alcalde.

De fet, s'ha cremat pràcticament tot el terme municipal, de 2.600 hectàrees, i l'incendi s'ha emportat al seu pas petites masies, amb l'afectació que això ha comportat a les famílies que hi vivien: “El càmping està tot cremat, però només és una part; ara el que ens queda és avaluar com està tot el municipi”, explicava l'alcalde.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.