Successos

trànsit

Un motorista mor en un xoc a Sant Feliu de Buixalleu

El veí de Barcelona va envair el carril contrari i va xocar frontalment contra un turisme a la C-35

La passatgera de l'automòbil es va fer ferides lleus i el conductor va resultar il·lès

Pedro Fuster, un veí de Barcelona de 40 anys, va morir dissabte en estimbar-se amb un vehicle a Sant Feliu de Buixalleu. Els fets van tenir lloc pels vols de tres quarts de dotze de la nit, quan la motocicleta que conduïa l'home, una Honda Cdr-125, va envair el carril contrari quan anava en direcció a Sant Celoni. En aquell moment, pel quilòmetre 64,8 de la C-35, pel carril contrari, en direcció nord, també hi circulava un Seat Altea amb dos ocupants. Per causes que es desconeixen i que els Mossos d'Esquadra estan investigant, la motocicleta va xocar frontalment contra el turisme i el cos de l'home va sortir propulsat. De resultes de l'impacte violent, el veí de Barcelona va quedar molt malferit a terra. De seguida testimonis de l'accident van trucar al 112, al servei d'emergències, i fins al lloc dels fets s'hi van desplaçar tres unitats del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Malgrat l'atenció rebuda pels sanitaris, Pedro Fuster va morir al mateix lloc dels fets. Així mateix, la passatgera davantera de l'automòbil va quedar ferida lleument i la van traslladar a l'hospital de Sant Celoni, i el conductor del Seat Altea va resultar il·lès i no va necessitar assistència sanitària. Com a conseqüència del xoc en el punt de la incidència, a la C-35 hi va haver restriccions de trànsit durant aproximadament una hora.

Segon accident de l'any

Malauradament, no és el primer accident de trànsit mortal que es produeix en aquest mateix punt. Cent metres més enllà d'on dissabte hi va haver el xoc, el 24 de març passat un conductor també hi va morir després que el seu cotxe va sortir de la via i es va incendiar, al punt del km 64,9.

Aquest any ja han mort sis motoristes d'accident de trànsit a les comarques gironines. L'últim accident va tenir lloc el 21 de juliol a Palafrugell.

LA XIFRA

6
motoristes
són els que enguany han mort d'accident de trànsit a les carreteres de les comarques gironines.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.