Successos

trànsit

Un xoc a Vilobí causa dos ferits greus i fa tallar l'eix

L'accident va passar en un tram en obres al mateix punt on el mes passat hi va haver un sinistre mortal

Dimecres va morir una dona a Maçanet de Cabrenys en bolcar un tot terreny

Un xoc frontal entre dos cotxes ahir a les quatre de la tarda a Vilobí d'Onyar va provocar dos ferits greus i un de lleu i va obligar a tallar la C-25, l'eix transversal, en els dos sentits de la marxa.

L'accident va passar pocs minuts després de les quatre de la tarda, al quilòmetre 234 de la carretera C-25, en el punt on precisament comencen les obres de desdoblament de l'eix transversal, i on la calçada s'estreny i les línies de l'asfalt estan marcades amb color groc. En l'accident hi van estar implicats dos cotxes, un Peugeot de color grana, que circulava en direcció a Vic, i un Audi de color gris, que anava en direcció a Girona. Els dos vehicles van xocar frontalment i el Peugeot va quedar entravessat al carril contrari i l'Audi, a més, va impactar contra les tanques de formigó.

A conseqüència del xoc, els dos conductors i un acompanyant van quedar atrapats i els bombers els van haver de treure. Dues de les víctimes tenien ferides greus i l'altra, lleus. El SEM va activar dues ambulàncies i també un helicòpter per atendre els ferits.

De resultes del xoc, inicialment es va haver de tallar el trànsit a la C-25 en els dos sentits de la marxa. A partir d'un quart de sis de la tarda, es va habilitar un carril i els cotxes i camions que havien quedat aturats van poder començar a circular.

Es dóna la circumstància que l'accident d'ahir es va produir en el mateix punt on el passat 11 de juliol hi va haver un altre xoc, aquest cop amb una víctima mortal. Aquell dia, a quarts de sis de la tarda, un cotxe i una furgoneta van xocar frontalment al mateix quilòmetre 234. A conseqüència del xoc va perdre la vida el conductor del cotxe, un home ucraïnès de 43 anys, que viatjava amb dos acompanyants més que, igual que el conductor de la furgoneta, van quedar ferits lleument. En aquesta zona d'obres, la limitació màxima de velocitat està fixada en 80 km/h.

Xoc mortal a Maçanet

Diumenge al vespre, una dona de nacionalitat francesa, de 43 anys, va morir quan el vehicle tot terreny en el qual viatjava al seient del copilot va bolcar en una pista forestal de Maçanet de Cabrenys. En el vehicle, hi viatjaven la víctima i dos homes. El vehicle venia d'on hi ha el restaurant El Molí d'en Robert i es dirigia cap al poble pel camí del Masdevall, quan va sortir de la pista i va bolcar. La dona va quedar atrapada i va morir, mentre que els dos homes van quedar lesionats però no es tem per la seva vida. Ahir, els familiars de la dona van començar els tràmits per poder fer la repatriació a França.

I ahir al matí, una altra sortida de via, a l'A-2, a Igualada, va provocar la mort d'un dels ocupants del vehicle accidentat i ferides greus a una altra persona. Aquest accident també va obligar a tallar la carretera A-2 i es van originar cues de cotxes que van arribar fins als dos quilòmetres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.