Successos

successos

Uns lladres atraquen amb un ganivet dues noies a Anglès

Els assaltants van posar-los el ganivet a la panxa i els van exigir el que duien a sobre

Uns lladres encasten una tapa d'embornal en una farmàcia de les Planes per endur-se la caixa

Dues joves va patir ahir l'atac d'uns lladres que les van amenaçar amb un ganivet durant les festes de les Gales d'Anglès. Els fets van tenir lloc de matinada, quan les dues noies, de 17 i 18 anys, estaven a l'exterior del pavelló mentre a dins se celebrava el ball jove. Amb nocturnitat i per sorpresa, uns desconeguts que anaven encaputxats es van apropar a les noies i les van amenaçar posant-los un ganivet a la panxa. Els individus van exigir a les joves que els donessin el telèfon mòbil i els diners que duien a sobre. Un cop van obtenir el botí, els encaputxats van fugir abandonant les noies atemorides. Després dels fets, les dues joves, que són veïnes de les Planes d'Hostoles, van presentar la denúncia a la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Santa Coloma de Farners. Arran dels fets, la policia catalana ha obert una investigació per detenir els atracadors.

D'altra banda, les Planes d'Hostoles també va ser escenari ahir d'un altre robatori, aquest cop a la farmàcia Masó. Els fets també van succeir de matinada, quan uns assaltants van entrar a robar dins l'establiment. Per accedir-hi, els lladres primer van intentar forçar la porta d'entrada. Però no ho van aconseguir i va ser llavors quan van robar una tapa d'embornal del carrer i la van estampar contra la porta de vidre del negoci. Immediatament després, els assaltants es van dirigir cap a la caixa registradora de la farmàcia per robar-ne els diners, però van veure frustrades les seves intencions en trobar que estava buida. Posteriorment, els lladres van marxar corrents en direcció al carrer Major, no sense abans robar les tapes de dos embornals del carrer Girona.

LA XIFRA

2
tapes d'embornal
es van endur els lladres que van destrossar la porta d'una farmàcia per robar-la a les Planes.

Trenca cotxes i un aparador al centre de Girona

Un home que sembla que té afectades les facultats mentals es va dedicar ahir a la tarda a fer destrosses a la zona centre de Girona. Els fets van tenir lloc pels volts de les sis de la tarda, quan, segons diversos testimonis, l'home va trencar retrovisors de cotxes aparcats a l'avinguda Sant Francesc i després, un aparador del carrer Nou. L'home va ser detingut per la policia local a la plaça Josep Pla i va oferir resistència.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.