Successos

crims

Troben un home assassinat, a Pont de Molins

La víctima, que no duia documentació que la identifiqués, era a pocs metres de l'N-II i a primera vista havia estat colpejada al cap

Bombers i mossos van buidar una séquia per buscar-hi pistes

El cadàver d'un home que presentava senyals de violència al cap va aparèixer ahir a l'entrada d'un camí de terra situat arran de l'N-II, a Pont de Molins, a l'altura del punt quilomètric 761. Uns veïns que a les vuit del matí van passar en cotxe per aquesta zona van descobrir el cos –que era perfectament visible des de la carretera– i van donar ràpidament la veu d'alerta al telèfon d'emergències 112. La víctima anava indocumentada i estava mig despullada. La camisa que portava estava descordada i de cintura per avall no duia absolutament res.

Fins allí s'hi van dirigir en un primer moment els membres de la comitiva judicial i agents dels Mossos d'Esquadra, que van comprovar que es tracta d'un home d'uns 30 o 35 anys. Una de les hipòtesis amb què treballen els investigadors és que l'agressor o els agressors haurien matat la víctima en un altre lloc, l'haurien introduït en un vehicle i l'haurien abandonat finalment en aquest punt.

El jutge va ordenar l'aixecament del cadàver a quarts de dotze del migdia. El cos va ser traslladat a l'Institut de Medicina Legal de Girona, on està previst que avui li practiquin l'autòpsia per aclarir l'hora i les causes de la mort; a més, se li agafaran empremtes i altres mostres amb vista al procés d'identificació.

D'altra banda, la recerca de pistes es va centrar ahir sobretot en una séquia que hi ha just al costat d'on va ser localitzat el cos. Com que els agents volien mirar si a l'interior del canal hi havia l'arma del crim o algun objecte que ajudés a saber què havia passat, van requerir l'ajuda dels bombers i dels forestals, que van buidar la séquia amb dues bombes. Un cop va estar sense aigua, a dins s'hi observava un pneumàtic i un porc senglar mort, si bé en el rastreig més a fons no van veure res de rellevant.

Els Mossos d'Esquadra van treballar durant tot el dia per intentar trobar indicis per identificar la víctima, a primera vista un home caucàsic, i d'entrada no es descarta que es tracti d'algú procedent de l'Estat francès. El lloc on hi havia el cadàver era a pocs metres de l'N-II, al voral dret de la carretera en el sentit de circulació sud, i una hipòtesi és que l'homicida o homicides es desplacessin en cotxe per la carretera. Els investigadors miren de trobar testimonis o imatges captades per càmeres que els puguin aportar pistes sobre el cas i si algú ha presentat cap denúncia per desaparició a la zona.

LES XIFRES

761
és el punt quilomètric
de la carretera N-II, en sentit Girona, on va ser localitzat ahir a les vuit del matí el cadàver.
7
casos de persones
assassinades s'han descobert aquest any a les comarques gironines.

La noia d'Olot morta al gener és encara al dipòsit

Les anàlisis dels forenses gironins especialistes en odontologia han permès identificar oficialment a través de la dentadura el cos del transsexual que feia mesos que estava desaparegut i que va ser trobat enterrat sota el taller mecànic de la seva parella, un home de 47 anys, que està empresonat. Les anàlisis forenses han certificat que el cos correspon a Rosario Siqueira, de 64 anys.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.