Successos

TRÀNSIT

Un camió bolcat a Garrigàs talla 5 hores l'AP-7

Un camió de matrícula romanesa que ahir a la matinada va bolcar a Garrigàs va obligar a tallar l'autopista AP-7 en sentit sud fins a quarts de vuit del matí, que va ser quan els bombers van haver acabat la feina de retirar el camió i un cotxe afectat per l'accident del tràiler.

El camió va bolcar a les tres de la matinada a l'altura del quilòmetre 30,8 de l'autopista i va quedar entravessat de manera que va tallar els 4 carrils de circulació en sentit sud. Els dos ocupants del camió es van fer ferides lleus. De retruc, un turisme ocupat per 4 persones, dos homes i dues dones, va quedar afectat pel bolcament del camió i una ocupant del cotxe va haver de ser traslladada a l'hospital de Figueres perquè va tenir un atac de nervis.

Divendres al vespre, un altre camió va bolcar a la carretera N-II, a la rotonda de Can Quartos, a la Jonquera. El xofer del camió es va fer ferides lleus i una ambulància el va dur a l'hospital. Aquest accident també va tenir conseqüències pel trànsit, ja que va afectar tant l'N-II com la carretera de Cantallops.

Ahir un carro tirat per cavalls va bolcar mentre circulava a la C-42, a Tortosa (Baix Ebre) i el conductor del vehicle de tracció animal, un home de 61 anys que era veí de Tortosa, va morir.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.