Successos

Mata un company de feina amb un ganivet en una càrnia a Riudellots

Els Mossos detenen l'autor del crim, un home de nacionalitat xinesa que va clavar l'eina de tallar carn al pit d'un treballador ivorià

Els investigadors treballen amb la hipòtesi que es va tractar d'una discussió puntual

Chen Xiaowei, un treballador de nacionalitat xinesa de l'empresa càrnia Frigorífics Costa Brava de Riudellots de la Selva, va matar ahir Siambou Koffi, un altre empleat, de nacionalitat ivoriana, clavant-li un ganivet al pit. Els fets van tenir lloc pels volts d'un quart de tres de la matinada, just quan els treballadors del torn de nit havien fet un descans de la jornada laboral. Víctima i agressor es van posar junts a la cadena de producció, on tenien assignats els seus llocs de treball. En un moment donat, el treballador xinès, mentre estava tallant cansalada virada de porc, es va girar cap a l'home africà i li va clavar el ganivet al pit. La víctima va fer un crit de dolor i va caure desplomada a terra amb la fulla encara clavada a l'estèrnum. De seguit, l'agressor va fugir de la cadena de producció i va sortir a l'exterior de la nau industrial.

Mentrestant, responsables del torn de nit van trucar als serveis d'emergència, que es van desplaçar al cap de poca estona a la zona dels fets. Sanitaris del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) van atendre la víctima, però no van poder fer res per salvar-li la vida per la greu ferida que li va causar la ganivetada. Per la seva banda, agents dels Mossos d'Esquadra van detenir l'agressor al pati de l'empresa, on s'amagava aprofitant la foscor de la nit. Posteriorment, els agents van conduir el detingut a la comissaria de Santa Coloma de Farners.

Tres hores després d'haver-se produït el crim, i un cop va arribar la comitiva judicial i encara sense haver-se practicat l'aixecament del cadàver, el detingut va tornar a l'empresa conduït pels Mossos d'Esquadra, i va participar en la reconstrucció dels fets. Tot i així, el sospitós del crim no va voler declarar en cap moment en relació amb els fets. Està previst que el detingut passi avui a disposició del jutjat d'instrucció de Santa Coloma, que dictarà previsiblement l'ordre de presó preventiva. Sobre el mòbil del crim, tot apunta que el detonant va ser una discussió puntual entre els dos treballadors, ja que l'empresa no té coneixement que estiguessin enemistats per algun motiu.

El detingut és un home de nacionalitat xinesa, de 38 anys, que feia uns sis mesos que havia entrat a treballar a l'empresa. La víctima, en canvi, tenia 30 anys i era de Costa d'Ivori, i feia un any i mig que treballava a Frigorífics Costa Brava.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.