Successos

crim

Dia de dol a Frigorífics Costa Brava de Riudellots

L'autor del crim continua sense dir res i ningú s'explica per què va apunyalar el company

Els Mossos investiguen si havien tingut alguna discussió fora de la feina, ja que tots dos vivien a Salt

L'endemà de la mort de Siambou Koffi a mans del seu company de feina Chen Xiaowei a l'empresa càrnia Frigorífics Costa Brava de Riudellots de la Selva, ningú s'explicava per què va passar. Treballadors de l'escorxador i els mateixos responsables de l'empresa estan en espera de què declararà avui el detingut al jutjat d'instrucció de Santa Coloma de Farners per donar resposta a les seves inquietuds. I és que tal com va explicar ahir l'advocat de l'empresa, Joan Pérez, Chen Xiaowei mai havia donat cap problema durant els sis mesos que fa que treballa a la càrnia ni es coneix cap discussió prèvia amb la víctima que fos el detonant del crim.

El testimoni romanès

Ni tan sols un treballar romanès que feia la seva jornada laboral a la cadena de producció just al costat de la víctima i el detingut no s'explica el que va passar. De moment, el responsable del crim, un home de nacionalitat xinesa de 38 anys, no ha obert la boca, no ha volgut declarar. L'únic que ha transcendit és que l'home està abatut. No va fugir del perímetre de l'empresa i no va oferir resistència a la policia durant la seva detenció.

En vista d'aquesta situació extraordinària, els responsables de l'empresa van decidir ahir decretar un dia de dol a la càrnia, i des del moment del crim es va aturar qualsevol activitat de manipulació de matèria primera. En aquest sentit, tots els empleats que sí que van treballar en altres departaments, i alguns que es van desplaçar a les instal·lacions, van fer ahir un minut de silenci en record de Siambou Koffi. La víctima tenia 30 anys i era de Costa d'Ivori, i feia un any i mig que treballava a Frigorífics Costa Brava.

Pel que fa a la investigació policial, els Mossos d'Esquadra van estar interrogant els companys de feina dels dos treballadors per intentar aclarir què va passar perquè Xiaowei apunyalés Koffi sense una mínima discussió prèvia.

Amb la música posada

L'home va caure fulminat a terra i amb el ganivet clavat al pit. L'atac va ser tan de sorpresa que la víctima encara duia l'aparell de música sonant-li als auriculars de les orelles.

La policia també ha recollit les imatges de les càmeres de seguretat de la nau per fer el seguiment dels dos treballadors i del moment de l'agressió. L'objectiu és trobar el detonant de l'agressió o si simplement el treballador va tenir un brot psicòtic. Els Mossos investiguen també l'entorn de la víctima i el detingut, i si tots dos van tenir alguna discussió fora de la feina, ja que vivien a Salt i podrien haver coincidit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.