Successos

Crims

Concentració de rebuig pel crim de l'escorxador

L'acte es farà dissabte a dos quarts d'onze davant l'ajuntament de Salt

Familiars i amics de Siambou Koffi, el treballador mort a l'empresa càrnia Frigorífics Costa Brava de Riudellots de la Selva, tenen previst fer una concentració de rebuig contra el seu assassinat. Es farà aquest dissabte a dos quarts d'onze davant de l'ajuntament de Salt, a la plaça Lluís Companys. El màxim organitzador de l'acte, Kokore Koffi, assegura que al seu germà “se li ha de retre homenatge davant d'aquest cruel assassinat”. “Encara no ens ho creiem, estem molt tristos i demanem que es faci justícia”, lamenta el germà de la víctima. “Jo no he pogut viatjar a la Costa d'Ivori, on el meu germà ja està enterrat; ara amb els seus amics i companys volem mostrar la nostra tristor i el nostre rebuig al cruel assassinat.”

La mort de Siambou Koffi va tenir lloc la matinada del 23 d'octubre, quan Chen Xiaowei, de nacionalitat xinesa, li va clavar una ganivetada mortal al pit mentre tots dos estaven treballant de costat en una de les cadenes de producció de l'empresa càrnia Frigorífics Costa Brava. Siambou Koffi tenia una filla de dos anys i tenia previst casar-se el mes que ve a Abidjan, la capital financera de la Costa d'Ivori.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.