Els condemnats per l'encobriment del triple crim de Sant Julià de Ramis volen complir la pena a França

Hammad i Morcillo van acceptar ahir una condemna de quatre anys de presó

El jutjat penal número 4 de Girona va condemnar ahir Morcillo i Hammad a 2 anys i 6 mesos de presó per tres delictes d'encobriment i a un any i 6 mesos de presó per tinença il·lícita d'armes. Els acusats, que ja han complert en presó preventiva bona part de la condemna, van admetre els fets i van acceptar les penes imposades.

Els seus advocats, Carles Monguilod i Benet Salellas, van explicar que demanaran un indult pel temps que els queda de condemna per complir i que en el cas de no aconseguir-ho demanaran que els acusats puguin complir aquest temps en règim obert a França.

Els fets van passar el 17 de juny del 2006, a la finca La Garriga de Sant Julià de Ramis, quan van ser trobats dins d'una fossa tres cossos mig cremats que van ser identificats com els de Sylvain Gerard Monja, Hassan El Ouadhiri i Mohamed Saddour. Aquella finca estava llogada per Morcillo i una altra persona, que es va identificar com a Sergej Pisarenko, tot i que mai no es va saber de segur la seva identitat i tampoc no s'ha sabut mai més on ha anat a parar. També hi passava temporades Hammad.

Durant la inspecció ocular es van localitzar a la finca tres pistoles però no es va poder provar que Morcillo o Hammad les haguessin empunyat per disparar a les víctimes i matar-les, tot i que els Mossos van sorprendre Morcillo i Hammad controlant la pila crematòria on volien destruir els cossos amb la finalitat d'evitar que es descobrís el triple crim.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.