Una família de traficants feia servir un nen de nou anys per entregar la droga

Vuit persones han estat detingudes a Reus i Parets del Vallès i s'han comissat 3 quilos de cocaïna

Les investigacions van començar el mes de febrer quan la Guàrdia Civil va saber que una família d'origen marroquí que vivia a Reus podia estar traficant amb droga. Els agents van indagar en la vida personal dels sospitosos i van comprovar que gastaven una important quantitat de diners, tot i que no tenien cap feina coneguda.

També van poder verificar que la banda prenia totes les precaucions per evitar ser detinguts per la policia. Alguna vegada, fins i tot, feien servir el fill de la cap de la banda –un nen de només nou anys– per entregar la droga als clients. Els agents van vigilar els acusats durant diversos mesos fins que van decidir actuar i van detenir vuit persones d'aquesta família. També van registrar tres pisos a Reus i un altre a Parets del Vallès. Durant l'escorcoll, van localitzar en dobles fons, en armaris i en els forns de la cuina tres quilos de cocaïna i tres d'haixix, dues armes de foc, catorze quilos de substàncies per barrejar amb la droga. També hi havia 150.000 euros i una gran quantitat de documents que ensenyaven tècniques per a la manipulació, elaboració i adulteració de la cocaïna i altres drogues.

Ajudes socials

Es dóna la circumstància que una de les dones que tenien un pes més important en l'organització gaudia de diverses ajudes socials que estan destinades als més necessitats.

En aquesta operació policial, hi van intervenir diversos grups de la Guàrdia Civil, sota la direcció de la fiscalia antidroga de Tarragona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.