Successos

successos

Revisen unes fotos del cas Paradise fetes amb un mòbil

La policia té unes imatges captades per una veïna de Capmany quan els quatre encaputxats abandonen i cremen el vehicle amb què van fugir del macroprostíbul, on van deixar la bomba

Una veïna de Capmany va captar amb el seu telèfon Iphone com abandonaven i cremaven el Porsche Cayenne, el vehicle que quatre encaputxats van fer servir diumenge passat per fugir del macroporstíbol Paradise, de la Jonquera. Abans, però, els individus van deixar aparcat davant del local un altre vehicle, un Opel Astra blanc, carregat amb un quilo de dinamita i dues bombones de butà, tot preparat perquè explotés. “El foc ja havia començat, i vaig dir a la policia que no havia vist ningú”, diu la noia, que explica, conscient que s'havia escapat del pitjor: “Si ells m'haguessin vist, segur que se m'haurien endut per força amb ells”, va declarar la veïna de Capmany a l'Indépendant. Ella estava passejant el gos per la zona, que és just davant de casa seva, a Capmany, a la carretera que va a Sant Climent Sescebes. Va veure el cotxe al costat de la carretera i com estava envoltat de flames. Va ser llavors quan va agafar el seu telèfon mòbil i va captar diverses imatges. Ara la policia revisarà aquestes imatges i amb el testimoni d'aquesta veïna intentarà extreure'n pistes que podrien ajudar a identificar els delinqüents.

A part d'aquestes imatges, els Mossos d'Esquadra, que s'han fet càrrec del cas, estan recollint les imatges de diverses càmeres de seguretat que hi ha a la zona del macroprostíbul. En aquest sentit, el club Paradise té càmeres de seguretat, però no enfoquen cap a fora al carrer, i per tant no han pogut gravar els fets. Els autors d'aquest darrer atac contra el Paradise, quatre individus, teòricament armats amb subfusells o armes llargues, es van presentar diumenge al vespre a l'aparcament posterior del prostíbul en un moment en què el local estava obert i amb clients i prostitutes a dins. Es va haver de desallotjar unes 500 persones.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.