Successos

Deu alumnes i una professora ferits en afonar-se el terra d'una aula de primària a Santa Pola

Els bombers han fet desallotjar el col·legi per risc d'enfonsament d'altres aules

Deu alumnes i una professora han resultat ferits lleus després de que aquest divendres s'haja afonat el terra d'una de les aules del col·legi Hispanidad de Santa Pola (Baix Vinalopó). Segons han confirmat fonts dels bombers de la demarcació d'Alacant a les 09.00 hores d'aquest divendres s'ha afonat el forjat sanitari d'una de les aules, la corresponen a quart de primària. Els bombers han desallotjat el col·legi per risc d'afonament d'altres aules. Quatre dels alumnes ferits i la professora han sigut traslladats a l'hospital General d'Elx, mentre que la resta han sigut atesos al centre de salut del municipi, segons han explicat fonts de l'Ajuntament de Santa Pola.

En el moment de l'afonament hi havia dènou alumnes a l'aula. Els nou xiquets ferits i la professora presenten quadres d'ansietat i contusions lleus, alguns han sigut atesos al centre de salut del municipi mentre que cinc d'ells han sigut traslladats a l'hospital d'Elx. L'afonament s'ha produït en una jornada en què el govern valencià s'ha reunit a Alacant i tenia previstos diverses convocatòries a la demarcació. Així, el conseller de Sanitat, Manuel Llombart, es reunia aquest divendres amb l'alcalde de Santa Pola i ha variat la seua agenda per acudir al col·legi. La consellera d'Educació, María José Català, tenia previstos actes a la comarca de la Marina Alta i també s'ha desplaçat a Santa Pola.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.