Successos

successos

24 intoxicats a Gualba per la calefacció de l'església

El Sistema d'Emergències Mèdiques va atendre 24 persones arran del mal funcionament de la calefacció de gas de l'església de Gualba (Vallès Oriental), on ahir al vespre es celebrava un concert en el marc de la programació de la festa major. Segons els Bombers, dotze dels afectats van ser donats d'alta in situ i els altres van ser traslladats a l'Hospital de Palamós. Vuit van ser evacuats amb una intoxicació per monòxid de carboni de caràcter lleu, un de caràcter menys greu i tres d'ells en estat greu. Els afectats de gravetat són un nen de 8 anys, una dona de 50 i una altra de 81. Van rebre tractament a la cambra hiperbàrica de l'Hospital de Palamós, especial per a casos d'intoxicació.

Els Bombers de la Generalitat van comprovar que el cremador de la calefacció no funcionava bé i es van encarregar de ventilar el recinte. Durant el concert, amb un públic d'un centenar de persones, ningú es va trobar malament; els marejos i vòmits van començar després. Algunes de les altres persones afectades s'haurien pogut adreçar a centres sanitaris amb vehicles particulars, segons van insinuar els Bombers, que van explicar que tot plegat podia ser degut a un mal funcionament del sistema de calefacció.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.