Successos

LLUÍS LLORET

ALCALDE DE BÀSCARA

“Si no hi ha solució, no passarà ningú”

Tot indica que les protestes a Bàscara han marcat un punt d'inflexió.
Lamento que aquesta acció hagi estat iniciada per la mort d'una veïna del municipi, però tot indica que els resultats acabaran sent positius. És un conflicte que tots coneixem des de fa molt de temps, però ara és cert que les darreres protestes han marcat un punt d'inflexió.
I si el govern estatal no dóna cap solució?
Doncs estem disposats a no deixar travessar ningú per l'N-II a Bàscara fins que es resolgui. Passi el que passi.
Quina confiança té que la problemàtica a l'N-II es resolgui aviat?
Cap ni una, si tenim en compte l'experiència fins ara, d'anys que portem amb promeses incomplertes i bones intencions del govern estatal. Però conec el conseller Santi Vila i la seva preocupació per aquest cas. Com a alcalde de Figueres, Vila ja havia iniciat gestions en aquest sentit, i ara com a conseller acabarà fent un tomb definitiu.
Fer passar els camions per l'AP-7 és la solució?
Si els camions passessin per l'autopista estaria gairebé resolt. Tothom o gairebé tothom entén que el problema és dels camions. Cada dos per tres tenim camions que xoquen contra la tanca abans de passar el pont.
Han decidit reforçar la seguretat a l'entrada i sortida de l'escola.
Sí. Els Mossos d'Esquadra ajudaran a travessar el pas de vianants quan els alumnes entrin i surtin de l'escola. Hem tingut molts d'ensurts.
Ò.P. / G.P.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.