Detingut un marroquí per haver robat en un domicili a Sant Pere Pescador

Els Mossos han detingut un home de 27 anys, de nacionalitat marroquina i veí de Santa Margarida i els Monjos, a l'Alt Penedès, com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb força. Els agents de la comissaria de Roses, que estaven a Sant Pere Pescador, van rebre l'avís que havien robat en una casa d'aquesta població el 14 de juliol passat. Un cop al lloc dels fets, el propietari de l'habitatge els va explicar que un soroll fort els havia despertat quan dormien. En comprovar d'on provenia el soroll, s'havien trobat un home amagat sota un llit en un dels dormitoris del domicili i havien decidit tancar l'home a l'habitació i esperar l'arribada de la policia.

Tal com els havia explicat el propietari, els mossos van trobar un home tancat en una de les cambres. El van escorcollar i li van trobar un telèfon mòbil, uns 30 euros en efectiu que ja havia sostret i una motxilla preparada per posar-hi els objectes que volia robar. L'home havia forçat la persiana d'una finestra per aconseguir entrar a l'habitatge.

Davant de les evidències, els policies van detenir l'home, que té antecedents, com a presumpte autor del robatori a l'interior de la casa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.