Una menor mor en un xoc frontal entre un turisme i un ciclomotor a Palafrugell

Es treballa amb la hipòtesi que el cotxe hauria envaït el carril contrari i hauria provocat l'accident

Una menor d'edat va morir la matinada de diumenge en un accident de trànsit a la carretera GIV-6591, al terme de Palafrugell. Segons van informar ahir els Mossos d'Esquadra, l'accident va tenir lloc poc després de les cinc de la matinada, al punt quilomètric 0,5, quan van xocar un turisme i un ciclomotor, tots dos amb matrícula de l'Estat espanyol. La investigació preliminar indica que el xoc va ser frontal, després que el vehicle va envair el carril contrari per causes que encara es desconeixen.

Com a conseqüència del fort impacte, va resultar morta l'única ocupant de la motocicleta, una noia menor d'edat, que tindria entre 16 i 17 anys. Pel que fa a l'altre vehicle, els dos ocupants del turisme van resultar il·lesos. Diverses dotacions del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM), els Bombers de la Generalitat, la Policia Local de Palafrugell i cinc patrulles dels Mossos d'Esquadra es van desplaçar fins al lloc dels fets.

Tres víctimes en dos dies

La menor d'edat que va morir ahir a Palafrugell és la tercera víctima mortal a les carreteres catalanes durant el cap de setmana. Dissabte a quarts d'una del migdia, un conductor alemany va morir després que el seu vehicle xoqués contra un altre a l'eix transversal al pas per Santa Coloma de Farners. Segons van explicar testimonis que van presenciar l'accident, el conductor que presumptament hauria provocat la fatal topada va envair el carril contrari i va xocar frontolateralment contra una furgoneta que circulava en l'altre sentit. De resultes del fort impacte, la furgoneta va anar a topar amb la tanca lateral i va caure en un camí boscós a tocar de la carretera. D'altra banda, un veí de Barcelona de 62 anys va morir també dissabte, com a conseqüència d'un accident de motocicleta a la carretera C-55, al punt quilomètric 49, a l'alçada de Sant Mateu de Bages (Bages). La víctima era l'únic ocupant del vehicle.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.