Successos

policial

Assalten dues benzineres més, a Brunyola i Saus

Els lladres es van endur la màquina de tabac, licors i diners de les caixes

La banda de lladres que els darrers dies ha assaltat diverses benzineres de les comarques gironines també va cometre dos robatoris a Saus i Brunyola. El primer dels fets va tenir lloc el dia 28 de març a la matinada. A la benzinera Repsol que hi ha a la C-152 al terme municipal de Brunyola, els lladres van forçar la persiana metàl·lica de l'establiment i van accedir al negoci per la porta principal sense haver de trencar-la. Un cop a dins, els assaltants van arrancar la màquina expenedora de tabac, la van carregar i se la van endur en un vehicle. De l'establiment no es van endur res més, ni tan sols van regirar la caixa enregistradora per si havia diners; l'únic que els interessava era el tabac.

L'altre robatori va tenir lloc dimarts a la matinada, quan els lladres van tornar a assaltar la benzinera de Saus que hi ha a la GI-623. on la setmana passada ja hi havien robat. Aquest cop, els lladres van forçar la persiana i una finestra, i es van endur el tabac i licors. També van robar els diners de la caixa enregistradors i d'un caixer automàtic que hi havia a la benzinera.

Els Mossos d'Esquadra van al darrere d'aquest grup de lladres molt actius que en els darrers dies han assaltat un reguitzell de gasolineres que tanquen de nit. Els individus, que han estat enregistrats per les càmeres en la majoria de les benzineres, són tres o quatre homes vestits de negre i amb guants que marxen amb una furgoneta, en què carreguen la màquina. Aiguaviva, Torroella de Montgrí, Pontós i Caldes de Malavella són alguns dels pobles on hi ha hagut aquests assalts. Precisament, en aquest últim municipi, ahir es va confirmar que els lladres es van endur més de 20.000 euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.