Successos

trànsit

Un motorista mor en sortir de la via en un revolt, a Lloret

L'accident es va produir ahir a la matinada a la GI-682, en direcció a Tossa

La víctima passava uns dies de vacances a la Costa Brava

Va sortir dimecres al vespre a donar una volta amb moto

Sander Schekman, un home de 32 anys i de nacionalitat holandesa, va morir ahir quan va sortir de la via amb la motocicleta amb què circulava, a Lloret de Mar. L'accident va tenir lloc a l'altura del punt quilomètric 13,9 de la GI-682. La víctima conduïa en direcció a Tossa de Mar quan es va estimbar en un dels múltiples revolts que hi ha en aquesta carretera. Malgrat que no hi ha testimonis dels fets, tot indica que el sinistre es va produir de matinada. Els cossos d'emergències, però, no van rebre l'avís pel succés fins ahir a un quart de vuit del matí. Schekman estava passant uns dies de vacances a la Costa Brava. Estava allotjat amb uns amics en un xalet de la urbanització Roca Grossa de Lloret. Dimecres al vespre, va sortir a donar una volta amb la seva motocicleta –una KTM, amb placa de matrícula holandesa–. Un conductor que ahir a primera hora del matí va passar pel tram on es va registrar l'accident va veure la moto de la víctima tirada a prop de la tanca de protecció lateral contra la qual va impactar i va donar immediatament la veu d'alerta. Es van dirigir a la zona dues dotacions dels bombers, sis patrulles dels Mossos d'Esquadra i diversos sanitaris, que es van desplaçar fins allí amb dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques. També hi van acudir els operaris de Grues Lloret, que van enretirar la moto i la van traslladar a les seves instal·lacions, a l'avinguda Vidreres. No es va ocasionar cap afectació viària a la GI-682, ja que els efectius de la unitat de trànsit dels Mossos no van haver de tallar la calçada mentre van durar les tasques de gestió del sinistre.

Col·lisió a Torroella

També a la xarxa viària gironina, dues persones van resultar ferides greument en una topada frontal entre dos cotxes que es va desencadenar ahir a les tres de la tarda a la GI-641, a Torroella de Montgrí. Com a conseqüència, hi va haver problemes circulatoris durant dues hores.

LA XIFRA

6
patrulles dels Mossos d'Esquadra
, dues dotacions dels bombers i dues ambulàncies del SEM van actuar en la gestió del sinistre.

Conegut caçador mort a Abella

Dimarts a la tarda va perdre la vida en un accident Pere Pastoret Pastoret, en Pericus, un veí de Vilallonga de Ter de 87 anys que era un expert i actiu caçador del Ripollès. Pastoret circulava amb el seu cotxe tot terreny per la carretera veïnal que comunica el Mas Batlló amb el nucli d'Abella, quan el seu automòbil va sortir de la carretera i es va estimbar per un marge d'uns tres metres. El vehicle va quedar bolcat i el conductor va quedar atrapat a l'interior. No va ser possible rescatar-lo amb vida.

Comptant-hi la víctima mortal d'ahir, són vuit les persones que han perdut la vida en accident de trànsit a les comarques gironines aquest any. De les vuit víctimes, quatre són dones i quatre més, homes. En la meitat d'aquests sinistres, l'accident es va produir com a conseqüència de la sortida de la via d'un sol vehicle implicat. Dos eren 4 x4. També en dos dels casos –el d'ahir a Lloret i en el d'un francès estimbat a la Jonquera– van passar hores fins que no es va descobrir l'accident.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.