Successos

trànsit

Mor en xocar contra un arbre a Torroella

La víctima, que circulava en moto, tenia 45 anys i era veí del municipi

Ernest Puiggròs, un veí de Torroella de Montgrí de 45 anys, va morir ahir en un accident de trànsit mentre circulava amb una motocicleta per dins del nucli urbà. El sinistre va tenir lloc pels volts d'un quart de nou del matí. La víctima, que era empresari, es dirigia en aquell moment a la feina. Per causes que es desconeixen, va perdre el control de la moto, va sortir de la via i va col·lidir contra un arbre, al passeig Vicenç Bou. Quan es va produir el fatídic accident, l'home anava en direcció al polígon industrial del municipi. A aquella hora no hi havia cap més conductor o vianant per la zona i, per tant, no hi ha testimonis de com es van desencadenar els fets. Diverses patrulles de la policia local es van dirigir fins al lloc, i també els sanitaris del SEM, que no van poder fer res per salvar la vida a la víctima.

En les dues últimes setmanes hi ha hagut tres sinistres mortals de trànsit a la demarcació. El dilluns 8 d'abril, el xòfer d'un camió d'una companyia de Palau de Plegamans que transportava mobles de cuina va tenir una parada cardiorespiratòria mentre estava conduint, va sortir de la carretera, va topar contra un rètol i va bolcar. L'accident va passar a dos quarts de quatre de la tarda al quilòmetre 4 de la GI-600, al giratori del Mas Cremat que hi ha a la trama urbana de Blanes i que enllaça amb la carretera de Tordera. Els membres del SEM van intentar reanimar l'home al mateix lloc dels fets i, posteriorment, el van evacuar amb ambulància i en estat molt crític fins a l'hospital de la població. Els esforços dels sanitaris, però, van ser en va i la víctima va morir cap a les sis de la tarda.

Cinc hores i mitja després, un veí d'Anglès, de 39 anys i de nacionalitat marroquina, Bouhamed M'Barek, va perdre la vida en sortir de la via amb el vehicle amb què circulava, a Brunyola. L'home, que anava en direcció a Santa Coloma de Farners, va perdre el control i va impactar contra un canal de desguàs que hi ha al lateral de la calçada. L'accident va passar a les nou del vespre, al punt quilomètric 32,5 de la C-63. A la zona hi van acudir cinc patrulles dels Mossos, quatre dotacions dels bombers i dues ambulàncies. Els agents no van haver de tallar la carretera durant la gestió del sinistre i, per tant, no es va ocasionar cap afectació viària.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.