Successos

successos

Busquen el mosso a Ripoll i un nedador al Maresme

Els Mossos d'Esquadra van continuar ahir les tasques de recerca activa de David Piella, l'agent dels Mossos de la comissaria d'Olot que està desaparegut des de divendres de la setmana passada. Els treballs es van centrar ahir sobretot en l'entorn de Ripoll, on es va enlairar l'helicòpter, en una àrea que ja s'havia pentinat dies enrere. La recerca sobre el terreny es va suspendre dimecres, però dijous es va tornar a activar i un helicòpter dels Mossos va sobrevolar la zona de Ripoll, Vallfogona i Riudaura. David Piella, de 34 anys i fill de Ripoll, vivia a la Canya amb la seva dona, que és qui va donar el senyal d'alerta divendres mateix en veure que Piella no compareixia a dinar i que havia deixat una carta que feia témer un desenllaç fatal.

D'altra banda, els equips d'emergència també estan buscant un home que va desaparèixer dijous després d'haver sortit a nedar a la platja de Calella de la Costa. Els equips van trobar el vehicle del desaparegut a la platja de Calella.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.