Detenen a Sarrià de Ter un jove acusat d'entrar a robar en una casa quan els inquilins dormien

La Policia Municipal de Girona i els Mossos d'Esquadra van detenir ahir a la matinada un jove de 28 anys que suposadament va entrar a robar en una casa de Sant Julià de Ramis mentre els inquilins dormien.

A quarts de cinc de la matinada, un matrimoni va sentir un soroll estrany a casa seva i va veure que la llum del garatge estava encesa. De seguida, es van pensar que es tractava d'un lladre i l'home va avisar els Mossos d'Esquadra, que van arribar al cap d'uns deu minuts. «Teníem por que l'intrús encara fos a casa i sabíem que la porta del garatge estava tancada i per allà no podia sortir. Per tant, l'única manera de fugir era pujar al pis de dalt, on érem nosaltres. Al final, vam decidir agafar un ganivet de cuina i esperar-nos al balcó fins que vingués la policia», comenta el propietari de l'habitatge. Al final, el lladre ja havia marxat i tant els Mossos com la policia municipal van començar a buscar-lo per la zona. Al cap d'una estona, van localitzar un noi a Sarrià de Ter que va fer veure que estava begut. Els municipals van escorcollar-lo i li van trobar una cartera i uns 350 euros, que eren de les víctimes, i també eines per forçar portes o altres accessos de cases. A més, el sospitós s'havia desfet pel carrer d'altres objectes sostrets, com ara una altra cartera o les targetes de crèdit. El jove va ser detingut acusat d'un delicte de robatori amb força.

De casa en casa

Segons les primeres hipòtesis, el noi va entrar al domicili per una porta exterior que estava oberta: «Es tracta d'un grup de cases adossades i nosaltres estem al mig. El lladre, doncs, va anar saltant de balcó en balcó fins que va trobar una porta o una entrada oberta», diu l'amo del domicili.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.