Successos

successos

Atracament frustrat a Palau-saverdera

Van propinar un cop al cap a un empleat amb la culata d'una pistola

Dos homes que anaven armats amb una pistola van intentar atracar ahir una sucursal de La Caixa a Palau-saverdera. Els fets van tenir lloc quan faltaven uns deu minuts per a dos quarts de dues del migdia. Els lladres, que van actuar a cara descoberta, van irrompre a l'entitat i van amenaçar un dels treballadors, a qui també van colpejar amb la culata de l'arma i li van ocasionar un petit trau. Els Mossos d'Esquadra els va avisar un testimoni que va veure com els delinqüents entraven a l'entitat. Els individus, però, no van tenir temps d'endur-se res i van acabar fugint. La policia de la Generalitat s'ha fet càrrec de la investigació. Van examinar les càmeres de seguretat i van muntar controls a les principals carreteres. Ahir, a l'hora de tancar aquesta edició, però, no s'havia dut a terme cap detenció.

Fins ara, la policia tampoc no ha identificat l'autor de l'atracament que hi va haver el 10 d'abril al Banc Sabadell Atlàntic de Bescanó, d'on un lladre es va emportar un important botí de més de 40.000 euros. Passaven pocs minuts de dos quarts de nou del matí, que és l'hora que l'entitat obre les portes al públic, quan va arribar a l'oficina un home que aparentava haver superat els quaranta anys, moreno, alt i que parlava tant en català com en castellà. Quan ja va ser a l'interior, es va tapar el rostre amb un passamuntanyes, que just abans duia posat com una gorra. Gràcies a això, quan encara no havia traspassat la porta, la càmera li va captar la cara. Portava, a més, una jaqueta molt ampla per tal que no fos possible veure si era de complexió prima o grossa. Va ordenar a dos treballadors que obrissin la caixa tot advertint-los, però, que no se'ls acudís de fer sonar l'alarma.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.