Successos

SEGURETAT

Atracament a mà armada al pàrquing del Club Dallas

Quatre individus que van fugir amb un Audi van atracar el 17 d'agost a la matinada tres nois francesos a l'aparcament del Club Dallas, d'Agullana, situat arran mateix de l'N-II. Eren quarts de sis de la matinada quan els tres nois francesos, segons van denunciar, van ser abordats per quatre homes que els van intimidar, primer amenaçant-los amb un ganivet i després esgrimint un arma de foc que portaven amagada sota l'aixella. D'aquesta manera, els atracadors van aconseguir que els nois els entreguessin els telèfons mòbils, la cartera amb les targetes de crèdit i tots els diners en efectiu que portaven a sobre. Un cop van tenir el seu botí a les mans, els lladres van pujar a un Audi A-3 de color negre i van fugir per l'N-II en direcció nord, és a dir, cap a Occitània.

Els denunciants van poder agafar una part de la matrícula, estrangera, del cotxe dels fugitius, i quan van denunciar els fets van aportar les dades als Mossos, que van alertar les patrulles per intentar interceptar el cotxe dels sospitosos. L'operació, però, no va tenir èxit i, segons sembla, els atracadors van aconseguir creuar la frontera.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.