Successos

TRÀNSIT

Set ferits en dos xocs a Capmany i a Cadaqués

Els xocs van fer tallar la carretera N-II als Banys de la Mercè i la GI-614 a Cadaqués

Set persones van resultar ferides, dues de gravetat, en dos accidents ocorreguts a Capmany i a Cadaqués. Pels volts de les cinc de la matinada dos turismes van xocar frontalment a l'N-II, al quilòmetre 769, la zona dels Banys de la Mercè, molt a prop del Club Madam's. Un dels conductors va quedar atrapat, va quedar ferit greument i va haver de ser traslladat a l'hospital Josep Trueta de Girona. Cinc ocupants més dels cotxes sinistrats van resultar ferits i traslladats a l'hospital de Figueres. Arran de l'accident, es va haver de tallar la carretera i es van provocar unes cues que van arribar fins al polígon d'entrada de la Jonquera.

I cap a les 9 del matí, un nombrós grup de motocicletes va sortir de Cadaqués en direcció a Roses i a l'altura del quilòmetre 13 de la GI-614 una dels motos, una Honda CBR 1000, va envair el carril contrari i va xocar contra un Audi A4 que circulava cap a Cadaqués. El motorista es va fer diverses fractures i va ser traslladat a l'hospital de Figueres. La policia local de Cadaqués va retirar els vehicles que obstruïen la carretera, que va estar tallada durant gairebé una hora mentre es feien les tasques de neteja i de rescat del ferit. El SEM va mobilitzar una ambulància i un l'helicòpter.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.