Successos

successos

Troben la dona de 80 anys desapareguda a Riells

Un helicòpter dels Mossos la va veure mentre sobrevolava la zona

Estava asseguda en un camp proper a l'estació de la Renfe

Presentava una mica d'hipotèrmia i li feia mal un canell

Recerca finalitzada amb èxit de Consuelo Jiménez López, una veïna de Riells i Viabrea de 80 anys que va desaparèixer dissabte passat. Quan faltaven pocs minuts per dos quarts de tres de la tarda, un helicòpter dels Mossos d'Esquadra que sobrevolava ahir la zona va veure la dona i va indicar la posició on estava als agents de les patrulles, que es van dirigir fins allí. Jiménez va ser trobada asseguda en un camp, molt a prop de l'estació de la Renfe del municipi. Estava sana i estàlvia, si bé presentava una mica d'hipotèrmia i es queixava de mal en un canell. Va ser traslladada, per aquest motiu, a l'hospital de Sant Celoni per tal que li fessin un reconeixement mèdic.

Els Mossos de la comissaria de Santa Coloma de Farners van rebre l'avís pels fets abans-d'ahir, pels volts de les onze de la nit. Va donar l'alerta el seu fill, que ja va trobar a faltar la seva mare a la tarda. Va esperar fins al vespre i, en veure que no tornava a casa, va informar la policia. Segons va manifestar-los, la dona pateix una demència moderada i va sortir com de costum a passejar pels camins rurals que enllacen Riells amb Hostalric, on es creia que s'hauria pogut desorientar.

Es va muntar un dispositiu de recerca, que es va allargar fins a les quatre de la matinada. L'operatiu es va reprendre al matí i es van efectuar batudes a Riells, la Batllòria, Hostalric i Breda. Hi va haver un important desplegament, amb dos helicòpters, sis patrulles dels Mossos amb la unitat de muntanya, onze dotacions dels bombers, els agents rurals, vigilants forestals de Tordera i les policies locals de Breda i Hostalric.

Des del 23 d'octubre al vespre, es continua sense tenir notícies, en canvi, del parador de Montse Méndez Muciente, una veïna de Girona de 40 anys. Se la va veure per darrera vegada entre la plaça del Barco de Salt i el barri de Can Gibert del Pla de Girona.

Des de feia dos mesos, compartia pis amb una parella al carrer Orient i estava iniciant una relació amb un noi de nacionalitat marroquina, que és informàtic. A banda, des de feia unes dues setmanes, la seva exparella havia sortit de la presó i l'estava trucant al mòbil per veure's. Els Mossos tenen oberta una investigació pel cas. La família, per la seva banda, ha parlat amb diverses persones que la van veure el 23 d'octubre i els dies anteriors per fer la cronologia dels passos que se sap que va realitzar. També ahir, una quarantena de veïns, familiars i amics van dur a terme batudes per la zona de les hortes de Can Gibert del Pla i tenen previst fer nous rastrejos diumenge vinent.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia