Successos

TRÀNSIT

Un vianant mor atropellat de nit a la C-35 a Sant Feliu de Buixalleu

Gil Pi de la Serra Teixidor, de 29 anys, veí de Campins (Vallès Oriental), fill del cantautor Quico Pi de la Serra, va morir atropellat dilluns a la nit quan caminava per la carretera C-35 a Sant Feliu de Buixalleu, a la zona del polígon Sector Skol i a tocar de la cruïlla de Riells.

L''atropellament mortal va passar a quarts d''onze de la nit, a l''altura del quilòmetre 64,8 de la C-35 que enllaça Hostalric i Sant Celoni, en un tram de carretera recta. Segons apunten les primeres investigacions, el vianant caminava pel costat esquerre en direcció cap a Hostalric quan un primer turisme el va envestir de cara i pel costat dret i el va fer caure a terra, i posteriorment dos cotxes més que anaven darrere van passar-li pel cim ja que els seus conductors no van veure el cos a la calçada i no van tenir temps de frenar. El vianant no duia l''armilla refractària quan va ser enganxat pels cotxes. Els tres conductors dels vehicles implicats van donar negatiu en la prova de l''alcoholèmia.

Gil Pi de la Serra és el segon vianant que mor atropellat aquest any a les comarques gironines. El 10 de gener passat V. S. G., de 38 anys i veí de Girona, va morir en ser envestit per un cotxe quan travessava, fora del pas de vianants, l''avinguda de França a la zona de Sant Ponç de la ciutat. Els dos accidents de trànsit mortals que hi ha hagut aquest any han suposat la mort d''un vianant per atropellament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia